Rap amb gambes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de rap
  • 8 gambes
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 alls
  • Sal- oli
  • 20 gr. d'ametlles
  • 20 gr. d'avellanes
  • 10 gr. de pinyons
  • 2 galetes maries

4 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir el rap. Reservar.
A part, fregir les gambes, que no quedin massa cuites. Reservar.
Els fruits secs i les galetes, triturar-ho a la picadora i reservar la picada.
Trinxar la ceba, el porro i els alls i fer-ne un sofregit a foc lent fins que quedi ben cuit.
Posar-lo en un pot una mica fondo junt amb la picada i triturar-ho tot amb el minipimer.
En una cassola, posar un raig d'oli, tirar-hi la salsa i a sobre posar els talls de rap i les gambes. Deixar que faci xup-xup uns minuts i el peix quedi impregnat de la salsa. Si espesseix massa, afegir una mica d'aigua o brou de peix.

40min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: