Rap amb gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 talls de rap
- 8 gambes
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 alls
- Sal- oli
- 20 gr. d'ametlles
- 20 gr. d'avellanes
- 10 gr. de pinyons
- 2 galetes maries
4 racions
Elaboració
Enfarinar i fregir el rap. Reservar.
A part, fregir les gambes, que no quedin massa cuites. Reservar.
Els fruits secs i les galetes, triturar-ho a la picadora i reservar la picada.
Trinxar la ceba, el porro i els alls i fer-ne un sofregit a foc lent fins que quedi ben cuit.
Posar-lo en un pot una mica fondo junt amb la picada i triturar-ho tot amb el minipimer.
En una cassola, posar un raig d'oli, tirar-hi la salsa i a sobre posar els talls de rap i les gambes. Deixar que faci xup-xup uns minuts i el peix quedi impregnat de la salsa. Si espesseix massa, afegir una mica d'aigua o brou de peix.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.