Albergínies farcides

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Partir les albergínies per la meitat i deixar-les amb aigua i sal mentre preparem el sofregit.
Trinxar la ceba i posar-la a sofregir, mentre trinxar la tomaca i els alls i afegir-ho a la ceba quan estigui a mitja cocció. Fer-ho a foc lent per que quedi ben cuit i melós.
Assecar les albergínies amb paper de cuina i posar-les a coure al microones uns 10 mts., o fins que estiguin cuites.
En una paella, posar un raig d'oli i sofregir el trinxat espolvorejat amb la farigola picada. Incorporar-ho al sofregit i remenar-ho bé
Fer una beixamel amb la mantega fossa, afegint la farina i anar incorporant la llet fins que quedi la salsa cuita i bastant líquida perquè després al forn, acabarà d'espessir.
En una safata de forn, posar les albergínies, repartir per sobre el trinxat i cobrir amb la beixamel. Posar el formatge ratllat per sobre i gratinar fin que quedi daurat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se