Albergínies farcides

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 albergínies gruixudes
  • 250 gr.de trinxat de vedella
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • 2 alls
  • 1 culleradeta de farigola picada
  • Sal. oli
  • 50 gr. de mantega
  • 3 cullerades de farina
  • 1/2 l. de llet
  • 200 gr. de formatge ratllat per gratinar

4 racions

Elaboració

Partir les albergínies per la meitat i deixar-les amb aigua i sal mentre preparem el sofregit.
Trinxar la ceba i posar-la a sofregir, mentre trinxar la tomaca i els alls i afegir-ho a la ceba quan estigui a mitja cocció. Fer-ho a foc lent per que quedi ben cuit i melós.
Assecar les albergínies amb paper de cuina i posar-les a coure al microones uns 10 mts., o fins que estiguin cuites.
En una paella, posar un raig d'oli i sofregir el trinxat espolvorejat amb la farigola picada. Incorporar-ho al sofregit i remenar-ho bé
Fer una beixamel amb la mantega fossa, afegint la farina i anar incorporant la llet fins que quedi la salsa cuita i bastant líquida perquè després al forn, acabarà d'espessir.
En una safata de forn, posar les albergínies, repartir per sobre el trinxat i cobrir amb la beixamel. Posar el formatge ratllat per sobre i gratinar fin que quedi daurat.

40min

Per


Recepta de cuina de Albergínies farcides

Abans de posar la bexamel
per Ganxeta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: