Macarrons de l'àvia Malena

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de forn i de servir (la mateixa)
Ratllador.

Elaboració

Farem bullir els macarrons amb sal i un raget d'oli d'oliva.
En tenir-los "al dente", els posarem en una safata de forn (i de servir), i ho reservarem.
Farem un sofregit (poc a poc), amb la ceba i tomaca triturades o ratllades.
Treuren del budell la llonganissa, i l'anirem desfent i fregint també, al mateix lloc del sofregit.
Quan ho tinguem cuit i ben rosset, ho posarem per sobre dels macarrons, amb les boletes de mantega.
Finalment, posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enfornarem fins que el formatge sigui desfet i rosset.

30min

Notes

Cal presentar-los a taula en la mateixa safata, i servir-los molt calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se