Bacallà amb xampinyons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir el bacallà.
Rentar els xampinyons, laminar-los i fregir-los, afegint al final 2 alls i julivert ben trinxat
Fer un sofregit amb la ceba i el blanc del porro ben trinxats i la fulla de llorer sencera. A mitja cocció, afegir la tomaca i 2 alls trinxats. Retirar el llorer i triturar-ho al minipimer. Abocar-ho en una cassola ampla. A sobre posar-hi el bacallà i deixar-ho coure uns minuts. Finalment afegir els xampinyons per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se