Bacallà amb xampinyons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 1/4 de xampinyons
  • 1 ceba gran
  • 1 porro
  • 1 tomaca gran
  • 4 alls
  • Julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 1/4 l. d'oli
  • Sal - farina

4 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir el bacallà.
Rentar els xampinyons, laminar-los i fregir-los, afegint al final 2 alls i julivert ben trinxat
Fer un sofregit amb la ceba i el blanc del porro ben trinxats i la fulla de llorer sencera. A mitja cocció, afegir la tomaca i 2 alls trinxats. Retirar el llorer i triturar-ho al minipimer. Abocar-ho en una cassola ampla. A sobre posar-hi el bacallà i deixar-ho coure uns minuts. Finalment afegir els xampinyons per sobre.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: