Bacallà amb xampinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 1/4 de xampinyons
- 1 ceba gran
- 1 porro
- 1 tomaca gran
- 4 alls
- Julivert
- 1 fulla de llorer
- 1/4 l. d'oli
- Sal - farina
4 racions
Elaboració
Enfarinar i fregir el bacallà.
Rentar els xampinyons, laminar-los i fregir-los, afegint al final 2 alls i julivert ben trinxat
Fer un sofregit amb la ceba i el blanc del porro ben trinxats i la fulla de llorer sencera. A mitja cocció, afegir la tomaca i 2 alls trinxats. Retirar el llorer i triturar-ho al minipimer. Abocar-ho en una cassola ampla. A sobre posar-hi el bacallà i deixar-ho coure uns minuts. Finalment afegir els xampinyons per sobre.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2724 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.