Bacallà amb xampinyons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 1/4 de xampinyons
  • 1 ceba gran
  • 1 porro
  • 1 tomaca gran
  • 4 alls
  • Julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 1/4 l. d'oli
  • Sal - farina

4 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir el bacallà.
Rentar els xampinyons, laminar-los i fregir-los, afegint al final 2 alls i julivert ben trinxat
Fer un sofregit amb la ceba i el blanc del porro ben trinxats i la fulla de llorer sencera. A mitja cocció, afegir la tomaca i 2 alls trinxats. Retirar el llorer i triturar-ho al minipimer. Abocar-ho en una cassola ampla. A sobre posar-hi el bacallà i deixar-ho coure uns minuts. Finalment afegir els xampinyons per sobre.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2830 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: