Crema de carbassó

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassola i batidora manual.

Elaboració

Ratllarem la ceba i la sofregirem amb oli en una cassola.
Tallarem els carbassons a rodanxes, i les patates i ho posarem dins la cassola amb sal.
Ho deixarem bullir amb no massa aigua, uns vint minuts.
Quan sigui cuit, hi posarem la crema de llet i la mantega i ho trinxarem amb la batidora manual, fins obtenir una crema molt fina.
Ho deixarem reposar una estona, i podem servir-ho fred o calent, com ens vingui de gust.

30min

Notes

Podem adornar-ho amb unes fulles de julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se