Crema de carbassó

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre carbassons.
  • Dues patates mitjanetes.
  • Un pot de crema de llet.
  • Una ceba petita.
  • Mantega (tres boletes), oli verge d'oliva i sal.

6 racions

Utensilis

Cassola i batidora manual.

Elaboració

Ratllarem la ceba i la sofregirem amb oli en una cassola.
Tallarem els carbassons a rodanxes, i les patates i ho posarem dins la cassola amb sal.
Ho deixarem bullir amb no massa aigua, uns vint minuts.
Quan sigui cuit, hi posarem la crema de llet i la mantega i ho trinxarem amb la batidora manual, fins obtenir una crema molt fina.
Ho deixarem reposar una estona, i podem servir-ho fred o calent, com ens vingui de gust.

30min

Notes

Podem adornar-ho amb unes fulles de julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ganxeta diu:
Jo en faig sovint per que és fàcil, ràpida i permet menjar-la freda a l'estiu i calenta a l'hivern.
Abans la feia com tu, però, l'he millorat (crec) fent-la tal com acabo de publicar-la. Prova la meva i jo faré la teva, ok?. Ganxeta


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!