Crema de carbassó
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre carbassons.
- Dues patates mitjanetes.
- Un pot de crema de llet.
- Una ceba petita.
- Mantega (tres boletes), oli verge d'oliva i sal.
6 racions
Utensilis
Cassola i batidora manual.
Elaboració
Ratllarem la ceba i la sofregirem amb oli en una cassola.
Tallarem els carbassons a rodanxes, i les patates i ho posarem dins la cassola amb sal.
Ho deixarem bullir amb no massa aigua, uns vint minuts.
Quan sigui cuit, hi posarem la crema de llet i la mantega i ho trinxarem amb la batidora manual, fins obtenir una crema molt fina.
Ho deixarem reposar una estona, i podem servir-ho fred o calent, com ens vingui de gust.
30min
Notes
Podem adornar-ho amb unes fulles de julivert.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.