Vadella farcida amb ronyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es netegen bé elS ronyons, llevant-los tot el greix, la pell i els nervis amb unes tisores. Es posa la carn sobre d'una taula. Serà necessari que la carn estigui oberta com una mena de llibre, se li posen sobre els ronyons oberts i s'adoba tot amb sal i molt pebre-blanc. Els alls els tallarem petits com així també el timó, i s'escampa tot per damunt dels ronyons. S'enrotlla la carn i es lliga amb un fil per al qual no se surti el farciment. Adoba una mica per fora i es fica al forn amb alguns ossos del pit, les pastanagues i la ceba trossejades, el gotet de vi calent i un gotet d'aigua amb que ruixarem la carn. La cassola ben tapada, i la temperatura a 175 graus, courà durant un parell d'hores i, a la meitat del temps, es dona volta a la carn i se li afegeix més vi i aigua si en necessita. Trenta minuts abans de treure es deixa destapada perquè es faci daura la carn. Després de cuita, es deixa refredar en una font. Tot el suc que queda dins del estris en elforn, amb les verdures i els ossos, es fica en una cassola i es fa coure lentament durant tres quarts d'hora, passa tot per un colador i es deixa al congelador per obtenir una mena de gelatina, que pot servir per acompanyar la carn a més de l'amanida d'enciam, tomàquets, cogombre i patates amb all i oli


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se