Pèsols amb mandonguilles i carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Fem las mandonguilles amb la carn picada de vedella i porc, una mica de all i julivert (opcional), l'ou i la farina per lligar-ho tot. Finalment les passem per la farina blanca i les fregim.
En una cassola amb oli, enrossim la ceba tallada molt petita. Seguidament hi tirarem un tomàquet trossejat i deixem que cogui una mica.
Hi tirem els pèsols i les carxofes ben tendres, tallades a talls fins, ho cobrim d'aigua i deixem que cogui a foc mitjà.
Fem una picada d'alls, julivert, ametlles i una mica de pebre negre.

Notes

El temps de coure dependrà de com siguin de tendres els pèsols.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se