Pollastre al forn sobre albergínia i tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sobre una paella posar el Jerez, la salsa de soja i el sucre.
Es remena bé fins que bull. En aquest moment s'apaga el foc i es col·loquen els filets de pollastre i es deixa macerar durant mitja hora com a mínim.
Tallar les albergínies i tomàquets en làmines de mig centímetre.
A l'albergínia es recomana salar i deixar reposar perquè expulsin el seu líquid.
En una font per a forn posem les làmines d'albergínia, les làmines de tomàquet, unes fulles d’alfàbrega i el pollastre macerat. Salpebrem.
Per sobre ratllem formatge parmesà i mozzarella. Condimentem finalment amb orenga seca i es porta al forn a temperatura mitjana durant 20 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se