Pollastre al forn sobre albergínia i tomàquet

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 filets de pollastre, 1 albergínia, 3 tomàquets madurs, 50 grams de salsa de soja, 100 grams de Jerez, 50 grams de sucre, 1 cullerada d'orenga sec, formatge parmesà i mozzarella, unes fulles d'alfàbrega, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Sobre una paella posar el Jerez, la salsa de soja i el sucre. Es remena bé fins que bull. En aquest moment s'apaga el foc i es col loquen els filets de pollastre i es deixa macerar durant mitja hora com a mínim. Tallar les albergínies i tomàquets en làmines de mig centímetre. A l'albergínia es recomana salar i deixar reposar perquè acomiadin seu líquid. En una font per a forn posem les làmines d'albergínia, les làmines de tomàquet, unes fulles de alfàbrega i el pollastre macerat. Salpebrem. Per sobre ratllem formatge parmesà i mozzarella. Condimentem finalment amb orenga sec i es porta al forn a temperatura mitjana durant 20 minuts.

Notes

Aquesta recepta l'he passat avui a la meva pàgina d'internet,



crec que també pot ser del vostre interès per ràpida i facilona que és


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pollastre al forn sobre albergínia i tomàquet

Enllaça aquesta recepta:

121 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!