Pollastre al forn sobre albergínia i tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 filets de pollastre, 1 albergínia, 3 tomàquets madurs, 50 grams de salsa de soja, 100 grams de Jerez, 50 grams de sucre, 1 cullerada d'orenga sec, formatge parmesà i mozzarella, unes fulles d'alfàbrega, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Sobre una paella posar el Jerez, la salsa de soja i el sucre.
Es remena bé fins que bull. En aquest moment s'apaga el foc i es col·loquen els filets de pollastre i es deixa macerar durant mitja hora com a mínim.
Tallar les albergínies i tomàquets en làmines de mig centímetre.
A l'albergínia es recomana salar i deixar reposar perquè expulsin el seu líquid.
En una font per a forn posem les làmines d'albergínia, les làmines de tomàquet, unes fulles d’alfàbrega i el pollastre macerat. Salpebrem.
Per sobre ratllem formatge parmesà i mozzarella. Condimentem finalment amb orenga seca i es porta al forn a temperatura mitjana durant 20 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: