Llom arrebossat amb xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salar el llom. Posar per sobre la farigola o les fines herbes som si salessim. Passar pel pa ratllat i fregir en oli abundant i molt calent (el llom com més fregit, més dur queda).
Deixar els talls sobre paper de cuina, que absorbirà l'oli sobrant.
Rentar els xampinyons.Laminar-los, i sofregir-los a foc suau.
Mentre trinxar alls i julivert ben menut i afegir-ho als xampinyons a mitja cocció.
Muntar el plat amb dos talls de llom i els xampinyons d'acompanyament.

15min

Notes

Fàcil, ràpid i molt saborós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se