Llom arrebossat amb xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 talls de llom de porc
  • Farigola en pols - o fines herbes
  • 100 gr. de pa ratllat
  • 250 gr.de xampinyons
  • All i julivert trinxat
  • Sal - oli

4 racions

Elaboració

Salar el llom. Posar per sobre la farigola o les fines herbes som si salessim. Passar pel pa ratllat i fregir en oli abundant i molt calent (el llom com més fregit, més dur queda).
Deixar els talls sobre paper de cuina, que absorbirà l'oli sobrant.
Rentar els xampinyons.Laminar-los, i sofregir-los a foc suau.
Mentre trinxar alls i julivert ben menut i afegir-ho als xampinyons a mitja cocció.
Muntar el plat amb dos talls de llom i els xampinyons d'acompanyament.

15min

Notes

Fàcil, ràpid i molt saborós.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: