Llom arrebossat amb xampinyons
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 8 talls de llom de porc
- Farigola en pols - o fines herbes
- 100 gr. de pa ratllat
- 250 gr.de xampinyons
- All i julivert trinxat
- Sal - oli
4 racions
Elaboració
Salar el llom. Posar per sobre la farigola o les fines herbes som si salessim. Passar pel pa ratllat i fregir en oli abundant i molt calent (el llom com més fregit, més dur queda).
Deixar els talls sobre paper de cuina, que absorbirà l'oli sobrant.
Rentar els xampinyons.Laminar-los, i sofregir-los a foc suau.
Mentre trinxar alls i julivert ben menut i afegir-ho als xampinyons a mitja cocció.
Muntar el plat amb dos talls de llom i els xampinyons d'acompanyament.
15min
Notes
Fàcil, ràpid i molt saborós.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.