Carlota de Maduixes

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Per començar hidratarem les fulles de gelatina amb aigua freda. En un cassó posem a bullir la llet amb la vaina oberta per la meitat i rascant les llavors amb un ganivet. Mentrestant batrem els ous amb el sucre fins que enblanqueixin. Un cop arrenqui el bull la llet, retirarem del foc i colarem sobre la mescla dels ous i el sucre per així d'aquesta manera retirar les restes de la vaina de vainilla. Tornem a posar al foc però aquest cop ben baix i remenarem amb una cullera de fusta sense parar. Un cop obtinguem una textura de crema espessa retirarem del foc i afegirem la gelatina i deixarem refredar. Muntarem la nata. Un cop veiem que la gelatina comenci a quallar ho afegirem a la nata però amb compte i barrejarem amb moviments envolvents de baix a dalt. Agafarem un motlle rodó d'uns 22 cm i hi posarem els melindros al fons i pels costats. Un cop col.locats els melindros posarem una part de la crema de vaïnilla al fons, després tallarem en trocets unes quantes meduixes i les posarem per sobre. Posarem la resta de la crema per sobre i acabarem el postre decorant la superfície amb trossos de maduixes en làmines. Deixarem reposar com a mínim dues hores a la nevera.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se