Cargols a l'andalusa

Categoria:
Típica de: Espanya → Jaen
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es netegen a fons els cargols.
Es posen en una olla amb aigua abundant, sal, pebre, llorer i una dent d'all i es deixen coure durant dues hores.
A part es prepara la salsa:
En una paella amb oli es fregeixen els alls i el pa, s'aparten i es reserven. Després es fregeix la ceba picada i els tomàquets a trossos.
Quan estan tendres els posem de nou al foc.
Quan comenci a fregir, s'afegeix el pernil en trossos, el xoriço en talls, el pebre vermell, les espècies i el bitxo.
El pa i els alls picats s'agreguen a la salsa, així com el vi. S'aboca sobre els cargols i es deixa coure durant deu minuts.

Notes

Hi ha més d'un centenar de receptes. No et vui passar la clàssica, sinó una elaboració que em va passar l'inoblidable Félix Rodríguez de la Font a Cazorla:
Recepta típica de La Iruela (Serra de Cazorla), Jaen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se