Muntanya torrada amb energia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

S'ubiquen les dues baguets al forn tallades pel mig (les dues meitats, una al costat de l'altra), sobre una safata metàl·lica.
Quan comencen a estar poc torrades, les traiem de forn, les untem de sobrassada (amb abundància), i a sobre hi posem el formatge per a fondre. Escampem per sobre els daus de pernil salat.
Mentrestant, haurem fet dos ous ferrats (fregits), amb abundat oli. Hem de deixar-los mig crus.
Ara agafarem els ous ferrats i els ubicarem a sobre de cadascuna de les parelles de mitges llesques. Hem de fer amb un escuradents 3 o 4 foradets a l'ou (si no ho fem l'ou pot rebentar), i de seguida, posar-hi un parell o tres làmines de formatge tipus "tranchete".
Ho deixem al forn, i controlem que no és cremi el pa.

20min

Notes

Per emplatar, és pot fer un petit tall a l'ou, perquè deixi caure part del rovell per sobre la resta del plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se