Muntanya torrada amb energia
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 2 baguets
- Sobrassada
- 2 ous
- Formatge per a fondre
- Formatge en làmines "tranchete"
- Pernil salat en daus
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							S'ubiquen les dues baguets al forn tallades pel mig (les dues meitats, una al costat de l'altra), sobre una safata metàl·lica.
Quan comencen a estar poc torrades, les traiem de forn, les untem de sobrassada (amb abundància), i a sobre hi posem el formatge per a fondre. Escampem per sobre els daus de pernil salat.
Mentrestant, haurem fet dos ous ferrats (fregits), amb abundat oli. Hem de deixar-los mig crus.
Ara agafarem els ous ferrats i els ubicarem a sobre de cadascuna de les parelles de mitges llesques. Hem de fer amb un escuradents 3 o 4 foradets a l'ou (si no ho fem l'ou pot rebentar), i de seguida, posar-hi un parell o tres làmines de formatge tipus "tranchete".
Ho deixem al forn, i controlem que no és cremi el pa.
														
 20min
  20min 
Notes
Per emplatar, és pot fer un petit tall a l'ou, perquè deixi caure part del rovell per sobre la resta del plat.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2103 visites.
 2103 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració Isaac Mas
 Isaac Mas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Entrepà
 Entrepà Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram