Muntanya torrada amb energia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 baguets
  • Sobrassada
  • 2 ous
  • Formatge per a fondre
  • Formatge en làmines "tranchete"
  • Pernil salat en daus

2 racions

Elaboració

S'ubiquen les dues baguets al forn tallades pel mig (les dues meitats, una al costat de l'altra), sobre una safata metàl·lica.
Quan comencen a estar poc torrades, les traiem de forn, les untem de sobrassada (amb abundància), i a sobre hi posem el formatge per a fondre. Escampem per sobre els daus de pernil salat.
Mentrestant, haurem fet dos ous ferrats (fregits), amb abundat oli. Hem de deixar-los mig crus.
Ara agafarem els ous ferrats i els ubicarem a sobre de cadascuna de les parelles de mitges llesques. Hem de fer amb un escuradents 3 o 4 foradets a l'ou (si no ho fem l'ou pot rebentar), i de seguida, posar-hi un parell o tres làmines de formatge tipus "tranchete".
Ho deixem al forn, i controlem que no és cremi el pa.

20min

Notes

Per emplatar, és pot fer un petit tall a l'ou, perquè deixi caure part del rovell per sobre la resta del plat.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Assumpta Freixes diu:
Em sembla una bomba de calories
La Marqueta diu:
aquesta nit ho provare que a desta riquisim.
Imma Queralt diu:
tambe podrie ser un formatge parmesa.
Maria Perramon diu:
Es une recepte mol calorique que va mol ve pels
deportistes


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!