Muntanya torrada amb energia
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 baguets
- Sobrassada
- 2 ous
- Formatge per a fondre
- Formatge en làmines "tranchete"
- Pernil salat en daus
2 racions
Elaboració
S'ubiquen les dues baguets al forn tallades pel mig (les dues meitats, una al costat de l'altra), sobre una safata metàl·lica.
Quan comencen a estar poc torrades, les traiem de forn, les untem de sobrassada (amb abundància), i a sobre hi posem el formatge per a fondre. Escampem per sobre els daus de pernil salat.
Mentrestant, haurem fet dos ous ferrats (fregits), amb abundat oli. Hem de deixar-los mig crus.
Ara agafarem els ous ferrats i els ubicarem a sobre de cadascuna de les parelles de mitges llesques. Hem de fer amb un escuradents 3 o 4 foradets a l'ou (si no ho fem l'ou pot rebentar), i de seguida, posar-hi un parell o tres làmines de formatge tipus "tranchete".
Ho deixem al forn, i controlem que no és cremi el pa.
20min
Notes
Per emplatar, és pot fer un petit tall a l'ou, perquè deixi caure part del rovell per sobre la resta del plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1562 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.