Torrada amb Escalivada i Anxoves

Ingredients

  • 2 Pebrots Vermells.
  • 1 Albergínia.
  • 2 Cebes.
  • 2 Tomàquets Vermells.
  • Anxoves.
  • Oli d'Oliva.
  • Sal.
  • 8 Rodanxes de Pa Rodó.

4 racions

Elaboració

Escalfarem el forn a uns 180ºC i posarem en una safata, el pebrot, l'albergínia, les cebes i els tomàquets. Anirem controlant la verdura i a mesura que estigui feta la anirem traient, ja que no es cou per un igual.
Els tomàquets que serà el primer que traurem, els reservarem en un plat i la resta a mesura que es vagi traient, l'anirem posant dins d'una bossa. D'aquesta manera, ens sortirà molt bé la pell.
Agafarem les verdures se'ls treu la pell i es tallen en tires no molt fines, menys els tomàquets que només pelarem i els tallarem per la meitat i es reservem. Es posen en un plat la resta dels ingredients i es barregen una mica.

Agafem una rodanxes de pa i les torrem, les posem al plat i a sobre posarem el pebrot, la ceba i l'albergínia. Es posa una mica de sal i posem les anxoves per sobre i afegim el mig tomàquet.
Si l'escalivada, està molt freda la posarem res uns segons al micro, perquè no estigui freda. Posem un bon raig d'oli d'oliva i ja podem degustar-la.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: