Arròs Caldós amb Llamàntol
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 1 Llamàntol.
- 300gr de Gamba Pelada.
- 1 Pebrot Vermell.
- 1 Pebrot Verd.
- 1 Ceba.
- 10 Cullerades Soperes de Tomàquet Triturat.
- 380gr d'Arròs Rodó o Bomba.
- 1 ¼ lt de Caldo de Peix.
- Sal.
- Oli d'Oliva.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallarem el pebrot vermell, verd i la ceba a daus molt petits. Un cop tallats el reservem.
 Ara partim el llamàntol, el podem partir, la cua a rodanxes i el cap per la meitat. En aquesta ocasió ho hem partit per la meitat, deixant la cua en dos, el cap i les pinces soltes. Un cop tallat el reservem.
 El tomàquet el posarem en una tassa per a més comoditat.
 El brou de peix el escalfarem i també ho reservem.
 Agafem la cassola en la qual anem a preparar l'arròs i posarem una capa fina de sal en el fons i l'oli, també una fina capa.
 Un cop tenim tot a punt, ja podem encendre el foc de llenya. 
 Un cop tinguem el foc encès posarem la cassola a escalfar.
 Quan tinguem l'oli calent passarem el llamàntol, volta i volta, només perquè el oli agafi el gust. El retirem i reservem.
 Ara afegim les verdures que ja tenim tallades i les sofregim molt, gairebé al fet que s'arribin a torrar però no cremar. Quan tinguem les verdures molt fetes afegim el tomàquet deixarem que es redueixi molt.
 Quan el sofregit ja està llest, afegim el arròs i el fregim junt amb el sofregit. El donarem per bo quan el gra d'arròs se'ns quedi transparent, però amb el centre blanc.
 Un cop ja està l'arròs afegim el brou que 
el tindrem calent i deixarem coure 10 minuts a foc fort, passat aquest temps traiem uns troncs i deixarem que baixa la intensitat a foc suau i és quan afegim les gambes i el llamàntol.
 Passat uns 8 minuts mes ja podrem servir l'arròs, si voleu podeu provar que aquest bé de sal, però normalment quan es posa la capa fina al principi, sol quedar al punt.
														
 1h 15min
 1h 15min 
 Etiquetes: 
						Arròs  Llamàntol  Recepta
 
						Etiquetes: 
						Arròs  Llamàntol  Recepta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3469 visites.
 3469 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Victòria Veslo
 Victòria Veslo![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Paella
 Paella 
  
  
  Carns
 Carns 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram