Ous remenats de muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit rovellons (si pot ser naturals millor)
  • Una botifarra negra culana
  • Sis salsitxes de porc
  • Quatre talls de cansalada de panxeta tallada gruixuda
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Quatre llesques de pa de motlle tallada en dos triangles cadascuna
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rectangular de porcellana
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plan amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els triangles de pa de motlle per les dues cares, i quan són ben daurats, els reservem damunt la safata amb el paper de cuina.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la cansalada tallada a trossos una mica gruixuts i les salsitxes tallades a trossos regulars.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim: la botifarra culana i els rovellons ben nets i tallats a trossos regulars i salpebrats.
Quan tot el conjunt ja és ben fregit, agafem els ous, els batem en el bol de vidre amb el batedor de varetes, i els anem afegint en el wok tot remenant amb l'espàtula de fusta fins que tot plegat estigui quallat al nostre gust.
Ja per acabar, ho repartim en la safata de porcellana, ho espolsem amb el julivert picolat, i tot seguit repartim els triangles de pa fregit per tota la vorera de la safata, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!