Ous remenats amb espàrrecs de marge
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un manat d'espàrrecs de marge
- Dos ous batuts
- Dues llesques de pa de motlle
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat gran
Espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, i un cop fregides, les tallem en forma de triangle i les reservem.
Seguidament, netegem els espàrrecs i els tallem en trossos menuts fins que arribem a la part dura, i els fregim salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Quan els espàrrecs ja són gairebe fregits, afegim els ous batuts i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que els ous son cuallats al nostre gust.
Tot seguit, els posem en el centre d'un plat, i pel voltant fiquem els triangles de pa fregit fent la forma d'una creu, i ja ho podrem servir a ttaula.
45min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.