Ous remenats amb salmó fumat i calçots
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern

Ingredients
- La part blanca de deu calçots
- Vuit ous batuts
- 400 grams de salmó fumat en tacs
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis llesques de pa de motlle tallat en triangles
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la part blanca dels calçots tallada en brunoise. Quan ja és cuita, afegim el salmó fumat tallat en quadrets més aviat petits.
Seguidament, afegim els ous batuts i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que estigui cuallat al nostre gust. A part, agafem les llesques del pa de motlle tallades en triangles i un cop daurades, les fiquem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, repartim la barreja en una safata de porcellana ben posada, i al voltant de tota la safata, repartim els triangles de pa fregit. Per acabar el plat, espolsem amb julivert picolat pel damunt de tot el remenat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina del calçot
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.