Ous remenats amb pedrers d'ànec en confit i pa fregit
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llesques de pa de motlle
- Deu pedrers dànec en confit
- Tres alls ratllats
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picolat
- Vuit ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Elaboració
Pimerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim quatre llesques de pa de motlle tallat en triangles, i els reservem.
Tot seguit, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim els pedrers tallats a làmines fines, i seguidament afegim els alls ratllats, els ous batuts amb un polsim de sal, i ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que estiguin cuallats al nostre gust, i ja ho podrem repartir en la safata de porcellana, amb els triangles de pa fregit encerclant tota la vorera de la safata. Seguidament, espolsem el julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.
45min
Etiquetes:
La cuina dels ous remenats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1683 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...