Ous remenats amb llenegues negres i pa fregit
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues llesques de pa de motlle
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- 300 grams de llenegues negres naturals
- Tres ous batuts
- Julivert picolat
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva,fregim les dues llesques de pa de motlle tallades en triangles i un cop daurades, les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, netegem les llenegues amb un drap de cotó, les tallem en dues meitats, les salpebrem, i les saltem en una paella amb oli d'oliva, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua.
Tot seguit, batem tres ous, els afegim a la paella amb les llenegues i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que tot plegat estigui cuallat al nostre gust.
A continuació, ho fiquem en el plat de porcellana, fem una creu amb els triangles de pa fregit, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.