Mar i muntanya d'espatlles de conill i gambots amb samfaina
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu espatlles de conill
- Quinze gambots de mida grossa
- Samfaina (la trobareu a les meves receptes com a "la meva samfaina")
- Oli d'oliva
- Conyac
- Sal
- Pebre negre en pols
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
En una paella amb un raig d'oli d'oliva sofregim els gambots i els flamegem cinc minuts i els reservem.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les espatlles de conill salpebrades, i quan ja estan daurades, hi afegim quatre cullerots de samfaina que hem fet seguint la meva recepta, i quatre cullerots de brou de pollastre i deixarem que arrenqui el bull a foc baix amb la cassola tapada. Quan tot plegat ja ha bullit uns quinze minuts, afegim els gambots, corregim de sal, tornem a tapar la cassola i deixem que s'acabi de coure tot plegat us dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb una estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels mar i muntanya La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.