Amanida mar i muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Sis anxoves salades
  • 200 grams de moixama tallada a rodanxes ben fines
  • Sis tomàquets per amanir de mida mitjana
  • Un pot d'olives farcides d'anxova

5 racions

Utensilis

Una safata plana rectangular de porcellana
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la guardem en un biberó de plàstic.
A part, dessalem les anxoves amb aigua, i un cop dessalades les netegem, les fem en filets i les reservem.
A continuació, tallem els tomàquets en rodanxes, i les repartim per tota la safata.
Seguidament, repartim els filets d'anxova per damunt dels tomàquets, i ho reguem amb la vinagreta d'anxoves amb l'ajuda del biberó.
Tot seguit, repartim les olives farcides per tota l'amanida, i ja per acabar el plat, repartim els talls de moixama per tota la vorera de la safata, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: