Pastís de formatge
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Tres ous sencers.
- Tres iogurts naturals.
- Tres cullerades de maizena.
- Vuit cullerades de sucre.
- El suc de mitja llimona.
- Una terrina de formatge d'untar o similar.
- Una mica de sal.
Utensilis
Recipient per enfornar. Batidora manual.
Elaboració
Muntarem a punt de neu les clares dels ous.
Posarem en el pot de la batidora manual els ingredients.
Quan estiguin ben barrejats, introduirem les clares muntades poc a poc.
Untarem amb mantega un motlle per anar al forn.
Ho posarem tot dins aquest motlle, i ho enfornarem durant una mitja hora aproximadament.
Mirarem que sigui fet, punxant-ho amb un estri qualsevol, i si surt net, ja ho podem reservar fins l'hora de menjar-ho.
Notes
Podem decorar-ho amb fruita confitada, nata o el que ens vingui de gust.
Comparteix aquesta recepta: