Pastís de formatge

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Recipient per enfornar. Batidora manual.

Elaboració

Muntarem a punt de neu les clares dels ous.
Posarem en el pot de la batidora manual els ingredients.
Quan estiguin ben barrejats, introduirem les clares muntades poc a poc.
Untarem amb mantega un motlle per anar al forn.
Ho posarem tot dins aquest motlle, i ho enfornarem durant una mitja hora aproximadament.
Mirarem que sigui fet, punxant-ho amb un estri qualsevol, i si surt net, ja ho podem reservar fins l'hora de menjar-ho.

45min

Notes

Podem decorar-ho amb fruita confitada, nata o el que ens vingui de gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se