Pastís de formatge

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres ous sencers.
  • Tres iogurts naturals.
  • Tres cullerades de maizena.
  • Vuit cullerades de sucre.
  • El suc de mitja llimona.
  • Una terrina de formatge d'untar o similar.
  • Una mica de sal.

6 racions

Utensilis

Recipient per enfornar. Batidora manual.

Elaboració

Muntarem a punt de neu les clares dels ous.
Posarem en el pot de la batidora manual els ingredients.
Quan estiguin ben barrejats, introduirem les clares muntades poc a poc.
Untarem amb mantega un motlle per anar al forn.
Ho posarem tot dins aquest motlle, i ho enfornarem durant una mitja hora aproximadament.
Mirarem que sigui fet, punxant-ho amb un estri qualsevol, i si surt net, ja ho podem reservar fins l'hora de menjar-ho.

45min

Notes

Podem decorar-ho amb fruita confitada, nata o el que ens vingui de gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: