Paella de marisc

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella valenciana

Elaboració

Netejar el peix i el marica. Trossejar la sèpia. Ratlleu el tomàquet madur. Trossejar els pebrots. En una olla amb una mica d'aigua, s'introdueixen els musclos. Tapar l'olla i anar remenant. Quan els musclos estiguin abiètic, es retiren i se'ls separa una de les dues closques.
En una paella amb oli, sofregir les costelles. Rtir. Sofregir la sípia en el mateix oli. Retirar. Sofregir els pebrots, quan estiguin fets afegir l'all i el julivert o quan estan a punt s'afegeix el tomàquet-Remoure una mica a afegir la costella, la sípia i el fumet. Deixar hevir uns 5 minuts i afegir l'arròs. Poer sobre les gambes, escamarlans i cloïsses i deixar bullir uns 20 minuts
Decorar amb els musclos i retirar
Bon profit

1h

Notes

un cop retirat del foc, deixar reposar un parell de minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se