Paella de marisc

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Sípies
  • 8 Gambes
  • 4 Escamarlans
  • 8 Trossos de costella de porc
  • 400 gr. d'arròs
  • 16 Musclos
  • 16 Cloïsses
  • 1 Tros de pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd
  • 3 Tomàquets madurs ratllats
  • 3 Dents d'all
  • Julivert
  • 1/2 llitre de fumet de peix

4 racions

Utensilis

Paella valenciana

Elaboració

Netejar el peix i el marica. Trossejar la sèpia. Ratlleu el tomàquet madur. Trossejar els pebrots. En una olla amb una mica d'aigua, s'introdueixen els musclos. Tapar l'olla i anar remenant. Quan els musclos estiguin abiètic, es retiren i se'ls separa una de les dues closques.
En una paella amb oli, sofregir les costelles. Rtir. Sofregir la sípia en el mateix oli. Retirar. Sofregir els pebrots, quan estiguin fets afegir l'all i el julivert o quan estan a punt s'afegeix el tomàquet-Remoure una mica a afegir la costella, la sípia i el fumet. Deixar hevir uns 5 minuts i afegir l'arròs. Poer sobre les gambes, escamarlans i cloïsses i deixar bullir uns 20 minuts
Decorar amb els musclos i retirar
Bon profit

1h

Notes

un cop retirat del foc, deixar reposar un parell de minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Enric Mangas diu:
Molt bé, Manel! Ara, a veure si t'animes a posar-ne més. Salut!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: