Pastís de xocolata i pinya

Categoria:
Recepta per
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Escalfar el forn a 180 graus.
En una paella, a foc suau, posarem una cullerada de sucre amb una mica de mantega. Quan comenci a rossejar, posar-hi les rodanxes de pinya escorreguda, sense el suc, i deixar-ho 5 minuts a foc molt suau fins que es faci una crosta daurada. Posar al fons del motlle de forma decorativa.
Fondre la xocolata al bany maría, quan estigui cremosa, afegir la mantega.
A part, batre el sucre amb la farina i el llevat i anar afegint els ous, un a un (no posar el següent fins que l'anterior estigui ben barrejat amb la massa)Abocar la xocolata a la massa i seguir remenant uns minuts.
Posar-ho dins el motlle per damunt de la pinya i coure al forn uns 25 minuts. Fer la prova del palillo per saber el punt de cocció.

45min

Notes

Al treure-ho del motlle, us quedarà molt bonic si heu posat la pinya de forma decorativa.
També podeu fer-ho amb plàtan, poma, presec en almíbar, quiwi... la fruita que vulgueu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se