Sorell al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → San Sebastian
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Demanem al peixetera que ens netegi de vísceres i descama el sorell. Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines posant-a la safata del forn. La ceba la tallem en anelles i els dipositem sobre les patates, salem, mullem amb una mica d'oli, el vi blanc i posem al forn preescalfat a 180 graus centígrads. Mentrestant, salem el sorell, li practiquem tres talls, amb el ganivet, en el llom, introduint en cada un d'ells una rodanxa de llimona. Ho posem tot seguit al forn sobre el llit de patates i ceba, ruixant amb oli. Deixem fer de deu a quinze minuts per cada costat, podem comprovar el punt a través dels talls del llom. Un cop rostit, l'obrim, i traiem l'espina central. Adornem amb julivert picat, ruixem amb un rajolí de vinagre i fem sobre ells un refregit, ja preparat, amb oli, uns alls a làmines i el bitxo en cèrcols. Servim a continuació amb les patates i cebes com a guarnició.

Notes

Des de fa més de trenta anys, a l'Asador "Draps" de la P ª de la Trinitat, Part Vella de Donosti, et preparen aquesta llaminadura. Us la recomano.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se