Galtes de porc rostides amb rovellons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant fem uns talls a sobre de les galtes i les salpebrem
En una paella i fregim lleugerament els rovellons a trossos i els reservem
Ara fregim les galtes a la cassola
Tot seguit afegim la ceba pelada i laminada a la cassola
Ara afegim els grans de all pelats i tallats per la meitat al llarg
Afegim el conyac i tapem la cassola, a foc mig, més aviat baix
Deixem coure i anem sacsejant la cassola de tant en tant
Si veiem en algun moment que la cocció es queda seca, podem afegir una mica de brou o aigua
Quant veiem que ens falta més o menys uns deu minuts per acabar la cocció, afegim els rovellons
Sacsegem be la cassola i deixem coure el conjunt
Tot plegat estarà a punt.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se