Enfilall de filet de ànec amb nectarina i carabassó

Categoria:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Primer de tot tallem el ànec en trossos
Rentem i sense treure la pell , tallem les nectarines en trossos
Tallem el carabassó a rodelles
Preparem en un bol els ingredients per marinar
Posem el ànec ,les nectarines i el carabassó al bol i deixem marinar una estona
Mentrestant preparem un bon caliu
Passat una mitja hora més o menys, muntem els enfilalls alternant el ànec , la nectarina i el carabassó
Un cop tinguem a punt els enfilalls, el posem a coure a les graelles anant girant per tots cantons , durant un quart de hora més o menys.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se