Filets de llobarro a la mel

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem els llobarros traient el cap i la tripa i els rentem be sota la aixeta,(recordem guardar els caps al congelador per fer un fumet)
Després amb un bon ganivet, traiem els filets dels llobarros i els tallem a trossos
Podem guardar també les espines que quedaran en un tros, per fer fumet
Un cop fet això , posem una paella al foc amb un bon raig de oli a escalfar
Mentrestant preparem en un bol una pasta per arrebossar amb: la farina ,la mel i una mica de aigua, es prepara una pasta compacta però no gaire espessa a fi que es pugui fregir be
Ara passem els filets per la pasta i els passem a fregir a la paella i anem girant de tant en tant fins veure que ens queden rossos.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se