Suquet de muxina de Tarragona

Categoria:
Típica de: Tarragona
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Farem un sofregit amb la ceba, la pastanaga i el pebrot, tot tallat a dauets, i salpebrem. Quan estigui daurat hi afegim les patates, l'all talladet i la fulla de llorer i remenem durant un parell de minuts. Aboquem el vi blanc i deixem que arrenqui el bull i esperem un altre parell de minuts. Comprovem que les patates estiguin fetes.
Hi posem el fumet que cubreixi les patates i a foc mitjà ho deixem 10 minuts. Ara ja hi posem el peix i el romesco i foc mitjà 5 minuts més. Tapem la cassola i deixem reposar.

35min

Notes

Servim amb un vi ben fresquet. Un pa ben bo per a sucar. Aquest peix no l'havia menjat mai i l'altre dia un amic del Serrallo me'l va recomanar. Jo he fet el sofregit amb la ceba, la pastanaga i el pebrot tallat a dauets perquè m'agrada trobar-me'ls.
Això ha de ser a gust de cadascú. A més és ben econòmic: les moixanes m'han costat 4,90 € (mig quilo). No tenen espines, només una central. Ja us podeu imaginar com estava de bo. A part he fet un allioli per a mi que m'agrada molt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se