Suquet de muxina de Tarragona

Categoria:
Típica de: Tarragona
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 muxines tallades a trossos
  • 3 patates esqueixades
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba mitjana
  • 1 fulla de llorer
  • 1 dent d'all
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 1/2 got salsa romesco
  • 1/2 got de vi blanc
  • fumet de peix

2 racions

Elaboració

Farem un sofregit amb la ceba, la pastanaga i el pebrot, tot tallat a dauets, i salpebrem. Quan estigui daurat hi afegim les patates, l'all talladet i la fulla de llorer i remenem durant un parell de minuts. Aboquem el vi blanc i deixem que arrenqui el bull i esperem un altre parell de minuts. Comprovem que les patates estiguin fetes.
Hi posem el fumet que cubreixi les patates i a foc mitjà ho deixem 10 minuts. Ara ja hi posem el peix i el romesco i foc mitjà 5 minuts més. Tapem la cassola i deixem reposar.

35min

Notes

Servim amb un vi ben fresquet. Un pa ben bo per a sucar. Aquest peix no l'havia menjat mai i l'altre dia un amic del Serrallo me'l va recomanar. Jo he fet el sofregit amb la ceba, la pastanaga i el pebrot tallat a dauets perquè m'agrada trobar-me'ls.
Això ha de ser a gust de cadascú. A més és ben econòmic: les moixanes m'han costat 4,90 € (mig quilo). No tenen espines, només una central. Ja us podeu imaginar com estava de bo. A part he fet un allioli per a mi que m'agrada molt.


Recepta de cuina de Suquet de muxina de Tarragona

Molt bo!
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Suquet de muxina de Tarragona

Vinguda de la peixeteria
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Boníssimmmmmmm


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!