Rigatoni amb salsa de brie i xampinyons

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

S'escalfa l'oli en una paella i s'ofega l'all picat i els xampinyons tallats per la meitat amb una mica de sal.
Quan s'estovin, s'afegeix el vi i es deixa fins que redueixi a la meitat.
Ara s'agrega la mostassa, la nata i el formatge.
Es deixa a foc mitjà-baix remenant fins que s'espesseixi, mentre anem coent la pasta en abundant aigua al voltant d'uns 10 minuts per a "al dente".
Afegim a la pasta nous talladetes i apaguem el foc.
Deixem uns minuts reposar i tallem una mica de julivert per decorar.
Posem els Rigatoni al plat i ho banyem amb la salsa, incorporem més nous picades i el julivert.
Llest per menjar.

Notes

En comptes de rigatoni es poden usar macarrons estriats o qualsevol pasta del vostre gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se