Rigatoni amb salsa de brie i xampinyons

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350g de rigatoni, 250g de xampinyons frescos petits, 150g de formatge brie, 2 cullerades de mostassa a l'antiga, 500 ml de nata per cuinar, 100g de nous, 3 grans d'all
  • Sal, oli, julivert, 2 copetes de vi blanc

8 racions

Elaboració

S'escalfa l'oli en una paella i s'ofega l'all picat i els xampinyons tallats per la meitat amb una mica de sal.
Quan s'estovin, s'afegeix el vi i es deixa fins que redueixi a la meitat.
Ara s'agrega la mostassa, la nata i el formatge.
Es deixa a foc mitjà-baix remenant fins que s'espesseixi, mentre anem coent la pasta en abundant aigua al voltant d'uns 10 minuts per a "al dente".
Afegim a la pasta nous talladetes i apaguem el foc.
Deixem uns minuts reposar i tallem una mica de julivert per decorar.
Posem els Rigatoni al plat i ho banyem amb la salsa, incorporem més nous picades i el julivert.
Llest per menjar.

Notes

En comptes de rigatoni es poden usar macarrons estriats o qualsevol pasta del vostre gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: