Spaghetti amb verdures

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els pebrots en quarts, elimina les llavors, renta i seca, disposels al forn prèviament escalfat amb la pell cap amunt, fins que aquesta es torni negra i apareguin bombolles, deixa refredar en un recipient coberts amb un drap de cuina durant 10 minuts, a continuació pela i talla a tires fines.
Pela les pastanagues i talla a rodanxes molt fines, trosseja el bròquil en ramets petits, renta el julivert i l'alfàbrega, sacseja per llevar l'aigua i separa les fulles de la tija, trosseja juntament amb els fulls de agrella, neteja les cebes tendres i talla a rodanxes fines.
Cou els spaghetti en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, durant els 4 últims minuts de cocció afegeix les pastanagues i el bròquil, barreja en una paella amb oli, suc de llimona, els pebrots, les cebes tendres i les herbes, salpebra i serveix en fred o calent, segons desitgis.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se