Pasta Mezzanotte

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ompliu una olla gran amb aigua a bullir, afegir una generosa quantitat de sal a l'aigua i després afegir la pasta.
Cuineu la pasta segons les instruccions del paquet, fins que estigui al dente, escórrer la pasta i deixar de banda
Calenteu l'oli d'oliva en una paella mitjana a foc mig, afegiu l'all i el pebrot, salteu fins que l'all comenci a daurar-se, no deixeu cremar l'all.
Poseu la pasta a la paella i afegiu el julivert i el formatge, barregeu fins que la pasta es cobreix amb la salsa. Serviu immediatament.

30min

Notes

Al millor estil italià ... Pasta amb alls i pebrots saltats en oli, s'empolvora amb julivert picat i formatge ratllat al moment de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se