Pasta Mezzanotte

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sal
  • 500 grams de pasta llarga
  • 1 / 2 tassa d'oli d'oliva 3 grans d'all, a llesques
  • 1 pebrot vermell a tires
  • 1 / 4 tassa de julivert picat
  • 100 grams de parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Ompliu una olla gran amb aigua a bullir, afegir una generosa quantitat de sal a l'aigua i després afegir la pasta.
Cuineu la pasta segons les instruccions del paquet, fins que estigui al dente, escórrer la pasta i deixar de banda
Calenteu l'oli d'oliva en una paella mitjana a foc mig, afegiu l'all i el pebrot, salteu fins que l'all comenci a daurar-se, no deixeu cremar l'all.
Poseu la pasta a la paella i afegiu el julivert i el formatge, barregeu fins que la pasta es cobreix amb la salsa. Serviu immediatament.

30min

Notes

Al millor estil italià ... Pasta amb alls i pebrots saltats en oli, s'empolvora amb julivert picat i formatge ratllat al moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: