Pasta Mezzanotte
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sal
- 500 grams de pasta llarga
- 1 / 2 tassa d'oli d'oliva 3 grans d'all, a llesques
- 1 pebrot vermell a tires
- 1 / 4 tassa de julivert picat
- 100 grams de parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Ompliu una olla gran amb aigua a bullir, afegir una generosa quantitat de sal a l'aigua i després afegir la pasta.
Cuineu la pasta segons les instruccions del paquet, fins que estigui al dente, escórrer la pasta i deixar de banda
Calenteu l'oli d'oliva en una paella mitjana a foc mig, afegiu l'all i el pebrot, salteu fins que l'all comenci a daurar-se, no deixeu cremar l'all.
Poseu la pasta a la paella i afegiu el julivert i el formatge, barregeu fins que la pasta es cobreix amb la salsa. Serviu immediatament.
30min
Notes
Al millor estil italià ... Pasta amb alls i pebrots saltats en oli, s'empolvora amb julivert picat i formatge ratllat al moment de servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
830 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.