Pasta Mezzanotte

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sal
  • 500 grams de pasta llarga
  • 1 / 2 tassa d'oli d'oliva 3 grans d'all, a llesques
  • 1 pebrot vermell a tires
  • 1 / 4 tassa de julivert picat
  • 100 grams de parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Ompliu una olla gran amb aigua a bullir, afegir una generosa quantitat de sal a l'aigua i després afegir la pasta.
Cuineu la pasta segons les instruccions del paquet, fins que estigui al dente, escórrer la pasta i deixar de banda
Calenteu l'oli d'oliva en una paella mitjana a foc mig, afegiu l'all i el pebrot, salteu fins que l'all comenci a daurar-se, no deixeu cremar l'all.
Poseu la pasta a la paella i afegiu el julivert i el formatge, barregeu fins que la pasta es cobreix amb la salsa. Serviu immediatament.

30min

Notes

Al millor estil italià ... Pasta amb alls i pebrots saltats en oli, s'empolvora amb julivert picat i formatge ratllat al moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: