Penne rigatte (macarrons estriats) amb crancs de riu

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Descongela els crancs de riu, separa les pinces del cos girant amb suavitat, trenca les closques sense rebutjar, extreu la carn de les cues i fes un tall longitudinals per retirar l'intestí, guarda la carn del cranc a la nevera. Pela les escalunyes, talla a daus i sofregeix a foc fort amb mantega junt amb les pinces i les closques dels crancs, afegeix el curri sense deixar de remenar, a continuació incorpora la mel, 1 decilitre de vi blanc i els tomàquets amb el suc i cuina el conjunt 5 minuts, afegeix la nata, condimenta amb la sal i el bitxo i contínua la cocció a foc lent durant 10 minuts més. Cou les panses en el vi blanc restant fins que tot el líquid s'hagi evaporat, En una paella amb oli d'oliva, salta els pinyons fins que quedin daurats, bull la pasta en abundant aigua amb sal, al dente, escorre. Cola la salsa, aixafant bé els residus. Barreja les panses, les cues de cranc i la pasta amb la salsa i escalfa tot. Escampa algunes fulles d'alfàbrega i els pinyons pel plat i servir immediatament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se