Pa de formatge
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 tasses (sopa) de polvilho
- 1 tassa (sopa) de llet
- 1 ou
- 1/2 tassa (sopa) de margarina
- 3 cullerades (sopa) de formatge parmesà
- farina per empolvorar
- oli d'oliva
Elaboració
Batrem tots els ingredients amb la batedora, menys el formatge.
Col·loquem en formes petites, untades amb oli i empolvorades, la massa que ens resulti.
Repatim el formatge per sobre i al forn, que estigui calent a 200º, fins que comencin a daurar-se.
El polvilho és midó de iuca i el compro en un supermercat afroamericà a Barcelona, però
es pot substituir per una tassa de farina i una de maizena, així com l'oli d'oliva pot ser el substitut de la margarina.
També es pot fer amb alguna altre recepta que tingueu de pa i a sobre el formatge que més us agradi.
Com en totes les receptes es tracta de posar imaginació i fer-les a la nostra manera.
Notes
Aquest tipus de pa és típic al Brasil, es diu "pao de queijo" i és fàcil trobar on el fan per l'olor que deixa a les pastisseries.
Comparteix aquesta recepta: