Pa de formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Brasil → Minas Gerais
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Batrem tots els ingredients amb la batedora, menys el formatge.
Col·loquem en formes petites, untades amb oli i empolvorades, la massa que ens resulti.
Repatim el formatge per sobre i al forn, que estigui calent a 200º, fins que comencin a daurar-se.
El polvilho és midó de iuca i el compro en un supermercat afroamericà a Barcelona, però
es pot substituir per una tassa de farina i una de maizena, així com l'oli d'oliva pot ser el substitut de la margarina.
També es pot fer amb alguna altre recepta que tingueu de pa i a sobre el formatge que més us agradi.
Com en totes les receptes es tracta de posar imaginació i fer-les a la nostra manera.

30min

Notes

Aquest tipus de pa és típic al Brasil, es diu "pao de queijo" i és fàcil trobar on el fan per l'olor que deixa a les pastisseries.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se