Mousse de taronja i llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posa en un bol els rovells d'ou i el sucre.
Afegeix la pell i el suc de llimona, la pell i la meitat del suc de taronja. En una tassa dissol la gelatina al bany maria amb la resta del suc de taronja.
Col·loque el bol amb la crema i els ous damunt d'una cassola de aigua tèbia i batreu tot fins obtindre una crema espessa i clara.
Aparteu del foc i continueu remena'n fins que refredi.
Barreja la gelatina, el iogurt i la crema; deixa espessir i enduri en un lloc fresc.
Batrem les clares d'ou a punt de neu; barreig-em amb la crema.
Tira la mousse en una bol i deixa-la refredar a la nevera 2 hores, al menys, abans de servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se