Budín de peix

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir el peix amb aigua i sal i suc de llimona.
Esmicolar després i barrejar-ho amb les pastanagues ratlladas, els ous batuts, l'oli, el formatge ratllat, la salsa quetxup, la fècula de blat de moro (Maizena), sal'i pebre. Barrejar tot bé i posar en un motlle engreixat i enfarinat, portar al forn moderat durant 40 minuts.
Un cop llest, retirar i deixar refredar.
Decorar a gust (pebrot vermell a tires, maionesa, ous durs, ratllats, etc.)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se