Budín de peix

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3/4 quilo de filets de peix (lluç, caçó, etc.)
  • 4 pastanagues
  • 1 / 2 tassa de formatge ratllat
  • 4 ous
  • 1/3 tassa d'oli
  • 1/4 tassa de quetxup
  • 1 cullerada. de fècula de blat de moro (Maizena)
  • 1/2 culleradeta de pebre i sal

4 racions

Elaboració

Bullir el peix amb aigua i sal i suc de llimona.
Esmicolar després i barrejar-ho amb les pastanagues ratlladas, els ous batuts, l'oli, el formatge ratllat, la salsa quetxup, la fècula de blat de moro (Maizena), sal'i pebre. Barrejar tot bé i posar en un motlle engreixat i enfarinat, portar al forn moderat durant 40 minuts.
Un cop llest, retirar i deixar refredar.
Decorar a gust (pebrot vermell a tires, maionesa, ous durs, ratllats, etc.)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: