Estofat de bou amb anxoves

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i piquem la ceba juntament amb la dent d'all, sofregim la picada en una cassola amb l'oli i la mantega, afegim les anxoves trossejades, remenem i deixem coure lentament fins que les anxoves s'hagin desfet i la ceba estigui transparent.
Afegim a la cassola els daus de carn enfarinats i els deixem daurar, assaonats amb una mica de sal i una mica de pebre acabat de moldre i afegim les fulles de llorer, prèviament rentades, banyem amb el vi, esperem a que s'evapori i hi afegim els tomàquets pelats i sense les llavors, aixafem amb una forquilla.
Continuem amb la cocció de l'estofat a foc mitjà amb la cassola tapada, i afegim de tant en tant una mica de brou calent, quan la carn estigui tendra traiem les fulles de llorer i servim ben calent.

Notes

Podem servir amb un puré de patata, pasta o arròs


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se