Estofat de bou amb anxoves

Ingredients

  • 800 g de carn de bou a tacs
  • 2 cebes
  • 6 filets d'anxova
  • 1 gra d'all
  • 6 tomàquets
  • 2 fulles de llorer
  • 30 g de mantega
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 500 ml de brou de carn
  • 2 cullerades de farina
  • 1 copa de vi blanc sec
  • Pebre en gra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem i piquem la ceba juntament amb la dent d'all, sofregim la picada en una cassola amb l'oli i la mantega, afegim les anxoves trossejades, remenem i deixem coure lentament fins que les anxoves s'hagin desfet i la ceba estigui transparent.
Afegim a la cassola els daus de carn enfarinats i els deixem daurar, assaonats amb una mica de sal i una mica de pebre acabat de moldre i afegim les fulles de llorer, prèviament rentades, banyem amb el vi, esperem a que s'evapori i hi afegim els tomàquets pelats i sense les llavors, aixafem amb una forquilla.
Continuem amb la cocció de l'estofat a foc mitjà amb la cassola tapada, i afegim de tant en tant una mica de brou calent, quan la carn estigui tendra traiem les fulles de llorer i servim ben calent.

Notes

Podem servir amb un puré de patata, pasta o arròs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Company Joan, quina combinació més maca de carn i peix, et felicito. Una abraçada.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: